Hypermarkety a supermarkety Elektro Nábytek Sport Bydlení a zahrada Móda a obuv Drogerie a kosmetika Lékárny a zdraví Ostatní Zahraniční letáky

Akční letáky

Penny leták od čtvrtka 18.04.
blur background

18.04. – 24.04.2024

Kaufland leták od středy 17.04.
blur background

17.04. – 23.04.2024

Lidl leták od pondělí 15.04.
blur background

15.04. – 21.04.2024

Albert supermarket
blur background

17.04. – 23.04.2024

Tesco leták od středy 17.04.
blur background

17.04. – 23.04.2024

Billa leták od středy 17.04.
blur background

17.04. – 23.04.2024

Globus Praha - Černý Most
blur background

17.04. – 23.04.2024

Biedronka leták od pondělí 15.04.
blur background

15.04. – 20.04.2024

KiK leták od pondělí 08.04.
blur background

08.04. – 08.05.2024

Všechny letáky »

Zboží v akci

Co je v akci?

Letáky ve vašem městě

Jak funguje Kaufino

Výhodné nakupování

Pokud rádi nakupujete výhodně a za akční ceny, pak je Kaufino právě pro vás. U nás vždy naleznete pestrý výběr akčních letáků vašich oblíbených obchodů na jednom místě, takže můžete pravidelně využívat všech akcí a slev a sehnat své oblíbené produkty za dostupnější ceny. Vybírat můžete z obchodů zaměřených na oblasti potravin, nápojů, dekorací, ale i nábytku nebo vybavení pro vaše volnočasové aktivity. U každého z obchodů navíc naleznete informace k oblasti nabízeného sortimentu, a také seznam vybraných poboček a otevírací dobu prodejen. Vše je jednoduché a maximálně pohodlné pro každého uživatele Kaufino.

Všechny akční letáky na jednom místě

Pravidelně pro vás vyhledáváme a aktualizujeme akční letáky a slevy obchodních řetězců a přinášíme vám tak veškeré výhodné nabídky. Vybírat můžete především z akčních letáků největších supermarketů a hypermarketů, kterými jsou například Kaufland, Penny, Globus nebo Tesco, které vám vždy nabídnou kvalitní potraviny, ale i domácí potřeby a výbavu pro vaše aktivity. Pro vybavení a dekoraci vašeho domova či zahrady si můžete prohlédnout akční letáky obchodů Jysk, Pepco nebo například Kik. Nic už nemusíte pracně vyhledávat a vše si můžete prohlédnout u nás na jednom místě.

Vše je snadné a přehledné

Nakupování se s Kaufino stává mnohem jednodušší záležitostí než kdy dříve. Vše jsme pro vás připravili přehledně, takže své nákupy už můžete vždy plánovat z pohodlí domova a bez zbytečného třídění letáků u poštovní schránky. Stačí si vybrat obchod, ve kterém se chystáte nakupovat a poté už si jen rozkliknout aktuální akční leták daného obchodu. Leták je pro vás připraven od první až po poslední stránku, kterými si můžete listovat a vybírat si tak své oblíbené produkty za akční ceny. Vybrané produkty si můžete také vyhledat v letácích podobně zaměřených obchodů a porovnat ceny nebo jiné akční nabídky.

Ušetříte peníze i svůj čas

Realizovat rodinné nákupy každý týden může být nejen vyčerpávající, ale především náročné pro obsah vaší peněženky. Využijte akcí ve všech možných oblastech produktů a začněte plánovat své nákupy s Kaufino. Vyhledávejte potřebné produkty a především si vždy sepište nákupní seznam. To jsou dva základní kroky, díky kterým můžete výrazně ušetřit své peníze, a se kterými vám pomůže právě Kaufino. Stačí si zvolit obchod, ve kterém nakupujete nejčastěji a poté si prohlédněte aktuální leták a využijte akčních nabídek.

Ve vybraných akčních letácích naleznete také slevy a slevové kupóny, které vám pomohou ušetřit ještě více. Prohlédněte si například nabídku obchodu Lidl, Billa, Globus či Albert, kde naleznete kvalitní potraviny od lokálních dodavatelů. Produkty z řad bio a lokálních potravin tak seženete za přívětivější ceny a na vašem stole budou vždy jídla z kvalitních a chutných potravin, aniž by obsah vaší peněženky výrazně utrpěl.